Flexiko, Flexibele Kantoor Ondersteuning.

You are here Home  > Administratief medewerker >  Flexiko, Flexibele Kantoor Ondersteuning.
Item image

Flexiko verzorgt flexibele kantoor ondersteuning op secretarieel, administratief en boekhoudkundig gebied. Tevens biedt zij telefoonservice aan. Flexiko werkt op locatie èn vanuit haar eigen kantoor in Enter.

Flexiko werkt voor alle soorten bedrijven, zoals ZZP-ers, eenmansbedrijven, BVs en NVs en ook voor verenigingen en stichtingen. Dit kan structurele ondersteuning zijn, maar ook tijdelijke ondersteuning; bijvoorbeeld bij ziekte, tijdens de vakantieperiode, bij zwangerschapsverlof en/of drukte.

Wat kan FLEXIKO voor u betekenen?

De uitbesteding van kantoor ondersteuning (secretarieel, administratiefe en boekhoudkundig) is een nieuwe, slimme manier van werken. Om diverse redenen kunt u gebruik maken van de diensten van Flexiko:

U heeft onlangs de stap gezet om ondernemer te worden en u heeft tijd te kort voor alle administratieve zaken die komen kijken bij het eigen baas zijn;
U wilt (nog) geen personeel aannemen èn een (extra) werkplek inrichten;
Vanwege de kredietcrisis is het financieel tijdelijk onmogelijk een secretaresse in dienst te nemen, waardoor er werkzaamheden blijven liggen;
Bij ziekte, vakantie en/of zwangerschapsverlof van uw secretaresse kunt u de continuïteit van uw secretariaat veilig stellen;
Ook u kent vast wel de periodes in uw organisatie dat het extreem druk is en u wel een paar extra handen kunt gebruiken.

Juist om bovengenoemde redenen is het prettig om tijdelijk of structureel een beroep te kunnen doen op een ervaren secretaresse zonder de personele verplichtingen èn op de momenten dat u het daadwerkelijk nodig heeft. Onafhankelijk werken van tijd en plaats; zo blijven uw kosten èn uw organisatie flexibel.
Voordelen voor uw bedrijf

Altijd een ervaren en professionele secretaresse;
Vanaf 1 uur tot meerdere dagen per week;
Flexibele werktijden (kantooruren, avonduren en weekenduren);
Op locatie èn vanuit het eigen kantoor van Flexiko;
Een secretaresse inhuren wanneer u dat nodig acht;
Kwaliteit voor een betaalbare prijs;
Een vast en betrouwbaar adres om op terug te vallen.


Our address

Address:
Broezeweg 2a 7468 RD ENTER
GPS:
52.3217603, 6.589467799999966

Close Comments

Leave a Comment