10% korting op je eigen website WordPress website

 

WordPress is een platform dat iedereen in staat stelt om een eigen website te bouwen. Maar als je nog nooit eerder een website hebt gebouwd, kan WordPress behoorlijk intimiderend zijn. Het is dan ook aan te raden om er in het begin een WordPress handleiding bij te pakken.

Over WP Handleiding

WP Handleiding biedt duidelijke, Nederlandstalige WordPress handleidingen tegen een betaalbare prijs. De handleidingen zijn altijd inclusief 6 maanden gratis updates én de mogelijkheid om vragen te stellen aan de WordPress experts van WP Handleiding.

 728_x_90_Banner_versie_2

Wat staat er in de WordPress handleiding?

WordPress_handleiding_ebook_voorbeeldMet de eerste WordPress handleiding leer je stap voor stap hoe je een professionele WordPress website bouwt. Alle denkbare onderwerpen komen aan bod: van het installeren van WordPress en het inloggen op je Dashboard tot aan het kiezen van een nieuw thema en het wijzigen van de instellingen. Er wordt uitgelegd hoe je menu’s, pagina’s en berichten kunt aanmaken en wijzigen. Ook leer je alles dat je moet weten over widgets en plugins. En dat is nog maar een greep uit de onderwerpen die behandeld worden! De WordPress handleiding is uitstekend geschikt voor beginners maar gaat ook dieper op de onderwerpen in; dus ook gevorderde WordPress gebruikers zullen hier nog wat van kunnen opsteken!

Werkwijze

Alle handleidingen van WP Handleiding zijn gecertificeerde PDF bestanden, die je na het downloaden direct kunt openen met de gratis Adobe Reader software. Je kunt de WordPress handleiding op je computer of laptop doornemen, maar ook op je tablet of je smartphone. Wel zo handig!

Wil jij graag leren hoe je een eigen website kunt bouwen met WordPress?

Schaf nu de WordPress handleiding aan op www.wphandleiding.nl en krijg 10% korting op je aankoop met de code GEEFMIJKORTING

 

Close Comments

Comments are closed.