werk- of leerprestaties verbeteren

 

Modafinil is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor de behandeling van narcolepsie. Het wordt beschouwd als een veel lichter middel dan ritalin of adderall, medicijnen die ook veel worden gebruikt door gezonde mensen die hun werk- of leerprestaties willen verbeteren. Het is minder verslavend en heeft nauwelijks bijwerkingen.

Breindoping voor de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt. Werkenden, vooral in hogere, kennisintensieve beroepen, concurreren net zo hard met elkaar als sporters. Hier concurreren mensen niet met hun lichaam, maar met hun brein. Slimmer zijn heeft duidelijk voordelen: als je studeert of een sollicitatiegesprek voert bijvoorbeeld. Het is daarom ook niet echt verrassend dat steeds meer mensen Modafinil  en andere middelen gebruiken om hiermee hun geestelijke capaciteiten op te voeren. Koffie is uiteraard een onschuldig voorbeeld, maar cognitie-bevorderende medicijnen rukken snel op.

In welke mate middelen als Modafinil inmiddels daadwerkelijk binnen bedrijven worden gebruikt, blijft nog altijd speculatief. De Financial Times beweerde in een artikel in 2015 dat de ADHD-medicijnen populairder worden onder Londense advocaten, bankiers en andere professionals die net even competitief boven hun collega’s willen uitsteken.

Ook in Nedrland zijn er geen duidelijke cijfers over het gebruik op werk. Wel sprak enkele jaren geleden de verslavingsinstelling Bouman GGZ zijn bezorgdheid uit over hoe makkelijk scholieren naar Ritalin leken te grijpen in de eindexamenperiode. En in een onderzoek van vorig jaar in opdracht van de NOS wordt gesproken van 1 op de 10 studenten die wel eens smart drugs gebruikt om tijdens een tentamen beter te presteren. En het kan natuurlijk een gewoonte zijn die doorzet als er enkele jaren later ook in het bedrijfsleven flink gepresteerd moet worden.

Juist daardoor zijn er veel studenten en carrièregerichte mensen die modafinil bestellen, om zo hun prestaties op school en op werk te verbeteren.

Toekomst

De kans is aanwezig dat er in de toekomst nog veel krachtiger middelen worden ontdekt om de geest te versterken. De gevolgen zullen ingrijpend zijn. Zullen bedrijven hun werknemers verplichten een pil te slikken die hun IQ tijdens hun werk met twintig punten verhoogt? Hierdoor zou je iemand met een MBO-denkniveau tijdelijk kunnen laten werken als een academicus of een academicus als een genie. We kunnen er maar beter op tijd over nadenken.

 

Freelance werken in de filmindustrie

De filmindustrie is de afgelopen jaren veel veranderd. Bijna iedereen filmt digitaal, apparatuur is goedkoper en compacter geworden en zelfs jouw oma kan met haar mobieltje opnames maken (wel altijd verticaal). Om freelance te werken in de filmindustrie heb je kennis nodig, ervaring en een netwerk. Met name dat netwerk is belangrijk om door te groeien naar meer en betere opdrachten. Je kunt op filmboard.nl een filmmaker profiel aanmaken om zo je netwerk te vergoten

Onderscheid jezelf in de filmindustrie

Je kunt jezelf onderscheiden op basis van specifieke kennis. Als jij heel goed bent in speciale effecten, of het filmen van vecht scènes, kun je daarmee een niche creëren. Je kunt uitblinken in veelzijdigheid, of jezelf juist concentreren op één specifiek talent. Waar je ook voor kiest, wees niet die zoveelste filmmaker met een torenhoge ambitie maar zonder demo reel.

Bouw ervaring op

Ga naar een filmschool of cursus, help vrienden en kennissen mee in producties, bouw een CV en ervaring op. Naast het verbeteren van jouw vakman(vrouw)schap zul je daarmee jouw netwerk fors uitbreiden. Laat je nummer(s) achter, publiceer al je projecten online, laat jezelf en jouw werk zien. Verlegen Freelancers zijn gewoon hobbyisten met een droom.

De drempel om films te maken is nooit lager geweest, de vraag naar talent is nooit hoger geweest. Durf jij het aan als freelancer in de filmindustrie?

Kijk op Filmboard voor de laatste freelance opdrachten

10% korting op je eigen website WordPress website

 

WordPress is een platform dat iedereen in staat stelt om een eigen website te bouwen. Maar als je nog nooit eerder een website hebt gebouwd, kan WordPress behoorlijk intimiderend zijn. Het is dan ook aan te raden om er in het begin een WordPress handleiding bij te pakken.

Over WP Handleiding

WP Handleiding biedt duidelijke, Nederlandstalige WordPress handleidingen tegen een betaalbare prijs. De handleidingen zijn altijd inclusief 6 maanden gratis updates én de mogelijkheid om vragen te stellen aan de WordPress experts van WP Handleiding.

 728_x_90_Banner_versie_2

Wat staat er in de WordPress handleiding?

WordPress_handleiding_ebook_voorbeeldMet de eerste WordPress handleiding leer je stap voor stap hoe je een professionele WordPress website bouwt. Alle denkbare onderwerpen komen aan bod: van het installeren van WordPress en het inloggen op je Dashboard tot aan het kiezen van een nieuw thema en het wijzigen van de instellingen. Er wordt uitgelegd hoe je menu’s, pagina’s en berichten kunt aanmaken en wijzigen. Ook leer je alles dat je moet weten over widgets en plugins. En dat is nog maar een greep uit de onderwerpen die behandeld worden! De WordPress handleiding is uitstekend geschikt voor beginners maar gaat ook dieper op de onderwerpen in; dus ook gevorderde WordPress gebruikers zullen hier nog wat van kunnen opsteken!

Werkwijze

Alle handleidingen van WP Handleiding zijn gecertificeerde PDF bestanden, die je na het downloaden direct kunt openen met de gratis Adobe Reader software. Je kunt de WordPress handleiding op je computer of laptop doornemen, maar ook op je tablet of je smartphone. Wel zo handig!

Wil jij graag leren hoe je een eigen website kunt bouwen met WordPress?

Schaf nu de WordPress handleiding aan op www.wphandleiding.nl en krijg 10% korting op je aankoop met de code GEEFMIJKORTING

 

Goldwell | Professionele Kappersproducten

Goldwell is een van onze meest exclusieve en geliefde kappersmerken die jouw professionele behoeften kent en je helpt deze te verwezenlijken! Dit exclusieve topmerk levert haarcosmetische producten aan kappers en consumenten over de hele wereld en is nu met hoge korting verkrijgbaar bij Kapperskorting.com!

Haarkleuring

Voor de mooiste kleurresultaten gebruik je de haarkleuringsproducten van Goldwell! Ga voor briljante permanente kleuren met de Topchic lijn, geweldige blonde resultaten met de Oxycur en Silk Lift lijn of tijdelijke kleuring met de Colorance en Conbel lijn!

Goldwell Topchic

Met de verschillende Topchic lijnen creëer je mooie permanente kleurresultaten. De verschillende kleursystemen bestaan uit; The Naturals, The Blondes, The Browns, The Reds, The Mix-shades, The Special Lifts en speciaal voor mensen met grijs haar bestaat er de New Grey lijn!

Goldwell Colorance

Ga je liever voor een demi-permanente haarkleuring die het haar optimaal beschermt en verzorgt dan biedt Goldwell jou met de Colorance lijn de ideale oplossing! De verschillende kleursystemen bestaan uit; Express toning, Intensives, Lowlights, Max Reds, New Greys en de PH-Set. Om vervolgens je haarkleur nieuw leven in te blazen heeft Goldwell de Colorance Soft Color en de Colorance Styling Mousse.

Omvorming

Of je nou juist voor krullen gaat of steil haar, met de omvormingsproducten van Goldwell bereik je in een handomdraai de meest stylish kapsels van nu! Ga voor levendige krullen met de topproducten; Evolution NeutralwaveSystem en Topform,

Styling & Finishing

Met de stylingsproducten van Goldwell breng je jouw coupe en kleur tot leven! Deze styling en finishinglijn heeft voor iedere stylingbehoefte, van natuurlijk tot grenzeloze styling de juiste producten. Of je nou voor flexibele versteviging, lange houdbaarheid of juist voor haar dat natuurlijk aanvoelt gaat, Goldwell heeft voor ieder wat wils! Verstevig je kleur met de Conbel Care of Clear of verstevig gewoon je coupe met de populaire Goldenspray haarlak.

Goldwell Stylesign

Of je nou producten zoekt voor mooie veerkrachtige krullen, glanzend haar, een natuurlijke look, steil haar, een warrig effect of juist haar dat volume nodig heeft, Goldwell heeft voor iedere style een eigen Stylesign categorie:

 

Verzorging

Schoonheid begint vaak met de juiste verzorging, met de verschillende lijnen van Goldwell biedt dit merk voor ieder haartype de juiste haarverzorging! De Dualsenses en Innereffect lijn bevatten verzorgingsproducten als shampoo’s, conditioners, haarserums, haarmaskers, verzorgingscrèmes, rijke oliën zoals de Goldwell Elixir Oil Treatment  en rootlift sprays.

Goldwell Dualsenses

Een van de meest populairste verzorgingslijnen is de Goldwell Dualsenses. Met deze lijn ervaar je de effectieve expertverzorging met een dubbele werking. Ervaar nu ook thuis het gemak van in de salon en bestel je producten snel en gemakkelijk online! Bestel bij Kapperskorting.com de Goldwell Dualsenses verzorgingsproducten voor o.a. gekleurd, krullend en beschadigd haar!

Mini website "all-in": €195,-

Uw eigen website opgezet met CMS waarmee u zonder bijkomende kosten de informatie op uw website kan bijhouden & aanpassen, daarnaast is een domein & hosting & support inbegrepen

Het pakket bevat:

 • Opzet van uw website (1 tot maximaal 5 paginas, u kunt de hoeveel pagina`s zelf uitbreiden)
 • Zelf onbeperkt aanpassingen maken binnen uw webpagina via de cms.(Zeer eenvoudig in gebruik )
 • Gratis registratie van uw eigen domeinnaam / of gebruik uw bestaande domeinnaam
 • Hosting van uw website inbegrepen
 • Onbeperkt aantal eigen e-mail adressen
 • Geen technische/internet kennis nodig
 • Begeleiding & service (via e-mail & telefoon)
 • Mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden naar webshop of een  meer uitgebreide website.
 • Keuze uit verschillende ontwerpen; in uw kleur & met uw logo (een volledig ontwerp op maat is mogelijk volgens meerprijs)
 • Geen addertjes of verrassingen, u weet van tevoren waar u aan toe bent.
 • Bent u niet tevreden met het eindresultaat dan betaald u niets!

Slechts 195,- per jaar excl btw

Meer informatie / bestellen >>